Ook de site van Molens Abbeloos in Oudegem moet met het RUP nieuwe toekomstmogelijkheden krijgen.
Volledig scherm
Ook de site van Molens Abbeloos in Oudegem moet met het RUP nieuwe toekomstmogelijkheden krijgen. © Geert De Rycke

Nieuwe toekomst voor sites met verouderde bestemming: “Meer aandacht voor voldoende groen en leefbaarheid”

DendermondeWonen op de vroegere site Vitamex in Baasrode en bouwvrij landbouwgebied aan de Zandvoorstraat in Grembergen. Verschillende sites in Dendermonde met een verouderde bestemming krijgen een nieuwe toekomst. “Met extra aandacht voor meer groen en leefbaarheid”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Marius Meremans (N-VA).

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.