Schepen Tomas Roggeman en de nieuwe buurtopbouwwerkers Kim Bauwens en Tijl Lissens in de wijk  Hof-ten-Rode. "Hier komt een buurtpunt", kondigen ze aan.
Volledig scherm
Schepen Tomas Roggeman en de nieuwe buurtopbouwwerkers Kim Bauwens en Tijl Lissens in de wijk Hof-ten-Rode. "Hier komt een buurtpunt", kondigen ze aan. © Geert De Rycke

Nieuwe start voor buurtopbouwwerk: Kim en Tijs gaan met bewoners aan de slag voor meer leefbare buurten

DendermondeHet buurtopbouwwerk in Dendermonde neemt een nieuwe start. Het stadsbestuur zal hiervoor samenwerken met Groep INTRO vzw. Kim Bauwens en Tijs Lissens zijn aangesteld als buurtopbouwwerkers. De wijken Donck-Vlotgras, Hof Ten Rode en Wastijne krijgen een buurtpunt.

  1. Zo VeloVeilig is Dendermonde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
    dendermonde

    Zo VeloVeilig is Dendermon­de: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

    De inwoners van Dendermonde hebben 152 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.