Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Nieuwe aanmeldingsprocedure voor secundaire scholen: “Met één muisklik ingeschreven in school naar keuze”

DendermondeMet steun van het Dendermondse stadsbestuur schakelen de secundaire scholen Oscar Romerocollege en GO! Middenschool Athenea over op een nieuwe, digitale aanmeldingsprocedure. “Het zal zo voor ouders sneller en eenvoudiger gaan om hun kind in de school naar keuze in te schrijven”, klinkt het.

  1. Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelingids dan Peter Goossens: “Dat telefoontje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelin­gids dan Peter Goossens: “Dat telefoon­tje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”

    Precies dertig jaar geleden ontvingen Pol Mariën (62) en Greta Maegerman (62) van restaurant ‘t Truffeltje in Dendermonde hun Michelinster en daarmee zijn ze meteen recordhouder in de hele provincie. Of ze die status verderzetten, is voorlopig nog afwachten tot maandag. Wij gingen langs voor een babbel over dertig jaar lang tegen de sterren op koken. “Voetjes op de grond, daar draait het om”, zeggen de chef en zijn eega nuchter.