De Speelplaneet had de voorbije zomers werking op de terreinen van de Appelbloesem.
Volledig scherm
De Speelplaneet had de voorbije zomers werking op de terreinen van de Appelbloesem. © Geert De Rycke

"Nieuw project loopt alweer op sisser af"

Speelpleinwerking De Speelplaneet van Dendermonde haalt in een open brief zwaar uit naar het schepencollege. Een nieuw project, waarbij de jongeren eindelijk een definitieve thuis zouden krijgen in Baasrode, loopt alweer op een sisser af. "Het enige wat we vragen is een eigen materiaallokaal en zelfs dat kan er niet af", klinkt het kwaad.

2 reacties

 • jean-pierre verhofstadt

  3 jaar geleden
  Sommige reacties zijn erger dan de beloftes! Nog nooit gehoord van aanvragen, vergunningen, administratie, enz??? De tijd van lukraak ergens iets te bouwen is lang, heel lang, voorbij!
 • Paul Colman

  3 jaar geleden
  Die beloftes zijn er al 20 jaar en nooit zijn ze volbracht. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven wordt er gezegd. Voor verkiezingen wordt er altijd veel belooft en een dag na de verkiezingen weten ze van niets !
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.