De Speelplaneet had de voorbije zomers werking op de terreinen van de Appelbloesem.
Volledig scherm
De Speelplaneet had de voorbije zomers werking op de terreinen van de Appelbloesem. © Geert De Rycke

"Nieuw project loopt alweer op sisser af"

Speelpleinwerking De Speelplaneet van Dendermonde haalt in een open brief zwaar uit naar het schepencollege. Een nieuw project, waarbij de jongeren eindelijk een definitieve thuis zouden krijgen in Baasrode, loopt alweer op een sisser af. "Het enige wat we vragen is een eigen materiaallokaal en zelfs dat kan er niet af", klinkt het kwaad.

2 reacties

 • jean-pierre verhofstadt

  3 jaar geleden
  Sommige reacties zijn erger dan de beloftes! Nog nooit gehoord van aanvragen, vergunningen, administratie, enz??? De tijd van lukraak ergens iets te bouwen is lang, heel lang, voorbij!
 • Paul Colman

  3 jaar geleden
  Die beloftes zijn er al 20 jaar en nooit zijn ze volbracht. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven wordt er gezegd. Voor verkiezingen wordt er altijd veel belooft en een dag na de verkiezingen weten ze van niets !
 1. Vier keer raak voor Sofie en Robby van Bobhead: “Fier op nominaties als finalistes voor internationale AIPP Awards”
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Vier keer raak voor Sofie en Robby van Bobhead: “Fier op nominaties als finalistes voor internatio­na­le AIPP Awards”

  Tussen de moeilijke coronadagen door is er ook goed nieuws voor kapsalon Bobhead uit Sint-Gillis-Dendermonde. Zaakvoerders Robby Osselaer en Sofie Schrauwen zijn allebei meer liefst vier keer genomineerd voor de AIPP Awards. Aan die wedstrijd nemen elk jaar kappers van over de hele wereld deel om verkozen te worden voor de beste haarmodecollectie.