Aanschuiven meterslang en de hele nacht door: wie tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang wil, ontsnapt er niet aan. Ook tien jaar geleden was dat het geval.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanschuiven meterslang en de hele nacht door: wie tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang wil, ontsnapt er niet aan. Ook tien jaar geleden was dat het geval. © RV

Nervositeit voor kaartenverkoop Ros Beiaardommegang neemt toe: Met deze zes tips scoor je tribunekaarten voor de Grote Markt

In heel wat Dendermondse gezinnen stijgt de spanning en worden volop voorbereidingen getroffen voor de start van de ticketverkoop voor tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang. Nu al is duidelijk dat het zaterdag aanschuiven geblazen zal zijn aan het stadhuis om de gegeerde tickets voor apotheose op de kop te tikken. De kaarten zijn enorm gewild, maar de oplage is met zo’n 2.000 exemplaren beperkt. Wie tickets wil scoren, is beter goed voorbereid. Deze zes tips bieden alvast enige garantie.

0 reacties

 1. Autodieven na amper maand geïdentificeerd, maar nog niet allemaal gevat: “Ze zouden nooit meer mogen vrijkomen”
  PREMIUM
  Kuurne/Brugge/Dendermonde/Tielt

  Autodieven na amper maand geïdentifi­ceerd, maar nog niet allemaal gevat: “Ze zouden nooit meer mogen vrijkomen”

  Amper een maand nadat in de zomer van 2020 in garages in Brugge, Dendermonde en Kuurne vier exclusieve Mercedessen gestolen werden, kon het gerecht de drie Poolse daders identificeren. Ze stonden maandag voor de rechter in Kortrijk terecht, al zijn ze nog niet allemaal gevat. Eén van hen is op de vlucht voor het gerecht in Nederland. “Mijn auto’s zag ik jammer genoeg niet meer terug”, aldus autohandelaar Arne Van Renterghem (25) van Arvaro Automotive in Kuurne.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"