De perken van het Sociaal Huis zouden volgens een getuige de laatste rustplaats van zuster Gaby kunnen zijn.
Volledig scherm
De perken van het Sociaal Huis zouden volgens een getuige de laatste rustplaats van zuster Gaby kunnen zijn. © Geert De Rycke/RV

Na mogelijk nieuw spoor in zoektocht naar verdwenen zuster Gaby: “OCMW bereid om volle medewerking aan parket te verlenen”

Dendermonde“Het OCMW is bereid haar volle medewerking te verlenen als het parket daar om vraagt.” Dat zegt schepen van Sociale Zaken Tomas Roggeman (N-VA), nu een nieuw spoor in de zoektocht naar de verdwenen zuster Gaby duidt op de site van het Sociaal Huis in Dendermonde.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
  PREMIUM

  Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

  “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
  Kruibeke