Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Na de vele positieve reacties: nieuwe editie van Vlinderfietstocht, mét nieuw parcours

DendermondeWie dat wil, kan ook deze zomer opnieuw op zoek naar vlinders in Groot-Dendermonde. De Dienst Toerisme en Stadspromotie heeft hiervoor het parcours van de succesvolle Vlinderfietstocht van vorig jaar vernieuwd. Deze keer zijn er ook waardebonnen mee te winnen.

  1. Gemeenteraadsvoorzitter wil over partijgrenzen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”
    Dendermonde

    Gemeente­raads­voor­zit­ter wil over partijgren­zen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”

    Gemeenteraadsvoorzitter Dieter Mannaert zal bij de eerste gemeenteraad in september pleiten voor een oplossing voor de geuroverlast van Empro op het Hoogveld in Dendermonde. Al jaren zorgt de fabriek voor een enorme hinder voor de bewoners in Baasrode en Sint-Gillis-bij-Dendermonde. “Ik wijs geen enkele politicus met de vinger. Ik vind dat we met alle gemeenteraadsleden op een lijn moeten gaan staan om de stank te laten stoppen”, zegt Mannaert.