N-VA laat verkiezingslijst ongewijzigd

In tegenstelling tot N-VA Aalst laat de partij in Dendermonde haar verkiezingslijst wel ongewijzigd. Kandidaat Jan Vanhove (19) behoudt dus zijn plaats, ook al werd ook hij in verband gebracht met de in opspraak gekomen jongerenvereniging Schild & Vrienden. "Jan had zijn lidmaatschap opgezegd om op onze N-VA-lijst te kunnen staan", zegt lijsttrekker Marius Meremans.

3 reacties

 • Marc Devuldere

  3 jaar geleden
  Linda ge hebt gelijk maar opgelet voor de beerputjes van andere partijen want geen enkele partij is zonder beerputje.
 • eddy vermeir

  3 jaar geleden
  Linda vergeet blijkbaar hoe diep de putten waren die haar partij gemaakt heeft!
 • Linda Pieters

  3 jaar geleden
  Goed bezig NVA Dendermonde, dat is wat ik noem,, kleur bekennen,,. Hopelijk gaat hiermee het beerputje van NVA eindelijk eens open en idem dito de ogen van de kiezers.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.