De schade na het ongeval was groot.
Volledig scherm
De schade na het ongeval was groot. © Koen Baten

Motard (25) in levensgevaar na zware klap tegen geparkeerd voertuig

SchoonaardeEen 25-jarige jongeman uit Lede is in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Nieuwstraat in Schoonaarde, deelgemeente van Dendermonde, levensgevaarlijk gewond geraakt na een zware klap tegen een geparkeerd voertuig. De motard reed met hoge snelheid achteraan in op de auto en kwam hard neer op de grond. 

 1. Empro met klacht naar Binnenlands Bestuur tegen schepencollege: “Besluit onwettig door bevooroordeelde schepen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Empro met klacht naar Binnen­lands Bestuur tegen schepencol­le­ge: “Besluit onwettig door bevooroor­deel­de schepen”

  Empro, waartegen de provincie een procedure gestart is om de vergunningen van het bedrijf te schorsen, is naar het Agentschap Binnenlands Bestuur getrokken met een klacht tegen het schepencollege. Volgens hen zou schepen Marius Meremans (N-VA) sympathiseren met het actiecomité dat de geurhinder van het bedrijf aanklaagt. “Daardoor is het collegebesluit om naar de provincie te stappen onwettig”, klinkt het.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).