Hilde, Annemarie en Wendy hebben de Pannenkoekenmarathon tot een goed einde gebracht.
Volledig scherm
Hilde, Annemarie en Wendy hebben de Pannenkoekenmarathon tot een goed einde gebracht. © Geert De Rycke

Mooi resultaat na pannenkoekenmarathon: in 24 uur tijd 8.750 pannenkoeken gebakken

Met hun Pannenkoekenmarathon voor het goede doel hebben Hilde Jacobs en Annemarie Eeckhout uit Dendermonde, met praktische ondersteuning van Wendy Hofman, een fantastisch resultaat neergezet. In 24 uur tijd bakten de dames op de speelplaats van de Visitatieschool van Baasrode liefst 8.750 pannenkoeken. 

0 reacties

 1. Oefenen voor het grote werk in 2030? Vier broertjes Blindeman als Heemskinderen op Ros in Ommegang HEHA-school
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Oefenen voor het grote werk in 2030? Vier broertjes Blindeman als Heemskinde­ren op Ros in Ommegang HE­HA-school

  Zijn de volgende Vier Heemskinderen voor de Ros Beiaardommegang in 2030 al bekend? De broertjes Blindeman zullen zich alleszins perfect kandidaat kunnen stellen. Senne (10), Miel (7), Lars (7) en Flor (3) oefenden al eens tijdens de Ros Beiaardstoet die de Heilig-Hartschool in Sint-Gillis organiseerde. Het werd een kleurrijk en amusant gebeuren.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.