Tineke Cerpentier en Christoph Van Hoorde zijn laaiend enthousiast over de opening van Lek’r Puur.
Volledig scherm
Tineke Cerpentier en Christoph Van Hoorde zijn laaiend enthousiast over de opening van Lek’r Puur. © Geert De Rycke

Met liefde gemaakt op de Koeboshoeve: Lek’r Puur zet eigen lokale producten in kijker

Een klein winkeltje met artisanale hoeveproducten vers van de koeien van de Koeboshoeve in Appels: dat moet Lek’r Puur worden. Tineke Cerpentier opent de shop voor het eerst tijdens de komende Open Boerderijdagen het aanstaande Hemelvaartweekend. “Verse melk, yoghurt, rijstpap, pudding en roomijs worden allemaal door mezelf met liefde gemaakt”, zegt ze.

 1. Gouverneur bezoekt spoed- en Covid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Patiënten krijgen hier de beste zorgen, ondanks druk op personeel”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Gouverneur bezoekt spoed- en Co­vid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Patiënten krijgen hier de beste zorgen, ondanks druk op personeel”

  Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde kreeg dinsdag bezoek van gouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauteren. Samen met burgemeester Piet Buyse kreeg ze een rondleiding op de Spoed- en Covid-afdelingen van het ziekenhuis. “Om het personeel een hart onder de riem te steken, want zij leveren hier hard en uitstekend werk”, zegt Van Cauteren, die naar getuigenissen van personeel luisterde. “De angst blijft er hier in zitten.”
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto