Schepenen Leen Dierick en Tomas Roggeman kropen het dak op om de meiboom te planten
Volledig scherm
Schepenen Leen Dierick en Tomas Roggeman kropen het dak op om de meiboom te planten © Geert De Rycke

Meiboom op bouwwerf nieuw rusthuis: cocons op hoogste niveau

BaasrodeHet gaat hard met de bouw van het nieuwe rusthuis aan de Rosstraat in Baasrode. De cocons, waar de bejaarden zullen in wonen, zijn ondertussen al tot hun hoogste niveau opgebouwd. Voor schepenen Leen Dierick (CD&V) en Tomas Roggeman (N-VA) was dat het signaal om symbolisch de meiboom te planten.

  1. Immense druk op Intensieve Zorgen AZ Sint-Blasius: “Toch proberen ook niet-dringende zorg te blijven aanbieden, maar voor hoe lang nog?”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Immense druk op Intensieve Zorgen AZ Sint-Blasius: “Toch proberen ook niet-dringende zorg te blijven aanbieden, maar voor hoe lang nog?”

    De ziekenhuizen kreunen onder de vierde coronagolf en dat is ook zo in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde. Naast de immense druk op Intensieve Zorgen, kampt het ziekenhuis ook met een grotere uitval van personeel. “Toch proberen wij ook niet-dringende zorg nog zo lang mogelijk te laten doorgaan”, maakt directeur Karen Pieters zich sterk. Wij mochten poolshoogte gaan nemen van wat een haast onhoudbare situatie lijkt.