Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Meer dan negentig handelaars lanceren Grandioos Etalagezoektocht

GrembergenEen zomer lang kunnen liefhebbers in Grembergen op zoektocht langs etalages. Daarvoor slaan de handelaars van handelsvereniging Grandioos Grembergen de handen in elkaar. Er zijn waardebons mee te winnen.

 1. Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldiefstallen: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”
  Brugge/Ieper/Dendermonde/Beringen

  Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldief­stal­len: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”

  Een bende van 27 Roemenen riskeert in de Brugse rechtbank celstraffen tot 7 jaar voor tal van metaaldiefstallen bij schroothandelaars, metaalbedrijven en spoorwegen. In onder meer Ieper, Brugge en Beringen maakte de bende volgens het Openbaar Ministerie honderdduizenden euro’s aan materiaal buit. “Ze schuwden geen geweld, want ze bedreigden zelfs de politie met een vuurwapen”, stelde procureur Christophe Bergez.
 2. Evenementenbureau Double MP en cateraar Eetclusief slaan handen in elkaar voor zomerbar: “Corona- én familieproof, aangekleed als Cubaans dorp”
  Buggenhout

  Evenemen­ten­bu­reau Double MP en cateraar Eetclusief slaan handen in elkaar voor zomerbar: “Corona- én familiep­roof, aangekleed als Cubaans dorp”

  Buggenhout krijgt zijn eigen zomerbar, aan de Broekstraat in Opstal. Evenementenbureau Double MP en cateraar Eetclusief, twee plaatselijke bedrijven, slaan daarvoor de handen in elkaar. Double Summer wordt corona- én familieproof. “We hebben de vorige zomer al gemist, dus we moeten er nu dubbel voor gaan”, klinkt het enthousiast.