De McDonalds werd even geëvacueerd door het lek in de tank.
Volledig scherm
De McDonalds werd even geëvacueerd door het lek in de tank. © Koen Baten

McDonalds geëvacueerd na lek in CO2-tank in kelderruimte

DendermondeAlle bezoekers en het personeel van McDonalds Dendermonde zijn donderdagavond geëvacueerd nadat er een lek was ontstaan in een CO2-tank in de kelder van het gebouw. Het personeel hoorde plots een vreemd geluid en merkte het lek op waarna de hulpdiensten gebeld werden. 

 1. Groen licht voor D-MON Hockey om nieuw hockeyveld af te werken: rechter oordeelt dat werken onterecht werden stilgelegd
  PREMIUM
  Grembergen/Dendermonde

  Groen licht voor D-MON Hockey om nieuw hockeyveld af te werken: rechter oordeelt dat werken onterecht werden stilgelegd

  De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey mag haar nieuw hockeyveld aan de Oud Kerkhofstraat in Grembergen afwerken. De werken werden begin deze zomer stilgelegd na een klacht, waarop de club naar de rechtbank trok. Die geeft de hockeyspelers nu over de hele lijn gelijk: “De werken werden onterecht stilgelegd.” Groen licht dus voor de club om haar veld te finaliseren. “De opluchting is enorm”, klinkt het.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.