Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.
Volledig scherm
Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. © RV

Materiële schade nadat voertuigen botsen aan kruispunt

DendermondeOp het kruispunt aan de N41 en Vlassenhout in Dendermonde zijn maandagnamiddag twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk, maar mogelijk was er een inschattingsfout tijdens een manoeuvre.

 1. Straatracer op Oude Vest staat terecht voor politierechter: camerabeelden van politiecamera’s gebruikt als bewijs
  Dendermonde

  Straatra­cer op Oude Vest staat terecht voor politie­rech­ter: camerabeel­den van politiecamera’s gebruikt als bewijs

  S.B. uit Dendermonde stond vrijdag voor politierechter Peter D’Hondt nadat hij betrapt werd op straatracen op de Oude Vest in Dendermonde. De man reed er samen met een ander voertuig met bijzonder hoge snelheden door het centrum. “Na dit soort gedrag wil ik weten of jij ooit nog achter het stuur van een auto mag kruipen”, zegt politierechter Peter D’Hondt.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.