Manu en Tonyah starten met hun webshop een totaal nieuw initiatief.
Volledig scherm
Manu en Tonyah starten met hun webshop een totaal nieuw initiatief. © Geert De Rycke

Manu en Tonyah van restaurant Barley’s starten webshop: “Thuis proeven van ons lekkers zonder geheimen recept prijs te geven”

DendermondeHet lekkers van restaurant Barley’s is voortaan ook in een bokaal te krijgen. Uitbaters Manu Beyens en Tonyah Brondeel starten een webshop met sauzen, marinades en garnituren. “Allemaal vers gemaakt zoals in ons restaurant, maar nu kan er ook thuis van geproefd worden”, klinkt het.

 1. Gemeente laat ijspiste in Lebbeke toe, maar schaft alle optredens en randanimatie af
  Lebbeke

  Gemeente laat ijspiste in Lebbeke toe, maar schaft alle optredens en randanima­tie af

  De gemeente Lebbeke heeft noodgedwongen extra maatregelen moeten nemen nadat de provinciegouverneur besliste om enkele activiteiten te verbieden de komende vier weken. Belangrijkste kind van de rekening is de ijspiste. De piste zelf komt er wel, maar er zal geen randanimatie aanwezig zijn. “Dit is een lelijke streep door de rekening en we betreuren dit ten zeerste", zegt burgemeester Raf De Wolf (N-VA).
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.