Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Man krijgt 4.000 euro boete opgelegd na zoveelste veroordeling voor rijden onder invloed

DendermondeW. D.W. uit Dendermonde stond vrijdag opnieuw terecht voor de politierechter in Dendermonde voor het rijden onder invloed van alcohol. De man mocht zelfs niet rijden, want na een vorige veroordeling moest hij alle examens opnieuw afleggen. Dat was nog niet gebeurd. 

 1. Jong Vld protesteert voor start gemeenteraad tegen nieuw concept ijspiste: “Streep door de rekening van heel wat verenigingen”
  PREMIUM
  Lebbeke

  Jong Vld protes­teert voor start gemeente­raad tegen nieuw concept ijspiste: “Streep door de rekening van heel wat verenigin­gen”

  De jongeren van Open Vld voerden voor de start van de gemeenteraad in Lebbeke actie. Daarmee protesteerden ze tegen het nieuwe concept voor de ijspiste tijdens de eindejaarsperiode. “Geen optredens meer en slechts één drankchalet in plaats van vijf, wordt een aderlating voor de verenigingen”, klinkt het. Volgens burgemeester Jan Vanderstraeten (CD&V) zal de nieuwe formule evenwel “een verbetering” zijn.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?