Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Maaltijden aan huis duurder, maar niet voor gebruikers

DendermondeWie beroep doet op het OCMW voor warme maaltijd aan huis zal daar niet extra voor moeten  betalen. Nochtans is de kostprijs wel gestegen, maar het stadsbestuur kiest ervoor die niet door te rekenen.

 1. VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titelstrijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”
  PREMIUM
  Volleybal

  VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titel­strijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”

  De play-offs van de Liga bij de vrouwen starten dit weekend. Asterix Avo gaat met zes bonuspunten de eindronde in. VDK Gent is tweede en krijgt vier extra punten. Deze twee ploegen - niet toevallig de twee bekerfinalisten - beginnen deze nacompetitie als favoriet. VC Oudegem volgt net achter de top twee en Charleroi Volley is het vierde team. Zij zijn de outsiders.
 2. Jonge beklaagde riskeert strenge straf na meerdere politieachtervolgingen: “Feiten werden alleen maar erger”
  PREMIUM

  Jonge beklaagde riskeert strenge straf na meerdere politieach­ter­vol­gin­gen: “Feiten werden alleen maar erger”

  Mike B. uit Dendermonde stond dinsdag voor de politierechtbank in Dendermonde voor verschillende overtredingen in het verkeer, met als hoogtepunt twee politieachtervolgingen op zes dagen tijd. Hierbij verwondde hij ook verschillende agenten, waarvan er nog een altijd werkonbekwaam is. “In plaats van te minderen werden de feiten steeds erger met de achtervolgingen als hoogtepunt, alleen een strenge straf is hier op zijn plaats", aldus het openbaar ministerie.