Goed ingeduffeld nam Vic (midden) ook deel aan de schaftpauze van de houtbewerkers.
Volledig scherm
PREMIUM
Goed ingeduffeld nam Vic (midden) ook deel aan de schaftpauze van de houtbewerkers. © RV

Leerlingen Houtbewerking bouwen ‘mancave’ voor zieke Vic (14): “We maken met plezier zijn wens waar”

Dendermonde/LebbekeDe wens van Vic Van Dender (14) uit Lebbeke wordt steeds meer werkelijkheid. De jongen vecht al bijna twee jaar tegen leukemie, maar droomt van een eigen mancave in zijn tuin. Make-A-Wish en de leerlingen van de houtafdeling van het Oscar Romerocollege van Dendermonde springen in de bres. “Helpen om Vics wens waar te maken, daar moesten we niet over twijfelen”, zeggen de jongeren.

 1. Nog 12 dagen voor de Ros Beiaardommegang. Op bezoek bij de wagenbouwers voor voorproefje van de stoet: “De lat ligt steeds hoger”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Nog 12 dagen voor de Ros Beiaardom­me­gang. Op bezoek bij de wagenbou­wers voor voorproef­je van de stoet: “De lat ligt steeds hoger”

  Geen Ros Beiaardommegang zonder praalwagens. En die worden stuk voor stuk gemaakt door stadspersoneel. Met veel enthousiasme. “Want dit is de kans om eens stevig uit te pakken met ons kunnen”, klinkt het. HLN kreeg de kans om de werkhallen te bezoeken en biedt u graag een blik achter de schermen én sneakpreview van de wagens. Wij weten nu al: het wordt een prachtige stoet.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.