Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Labo AZ Sint-Blasius draait overuren om meer dan duizend Covid-testen per dag te verwerken: derde analysetoestel in gebruik genomen

DendermondeHet labo in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde draait overuren. Dat komt door het immense aantal Covid-testen dat er dagelijks binnenkomt. Ondertussen liggen meer dan veertig coronapatiënten in het Dendermondse ziekenhuis, een nieuw record in deze vierde golf.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.