Luc Dierick (rechts) geeft de fakkel als voorzitter door aan Leo Verbeke.
Volledig scherm
Luc Dierick (rechts) geeft de fakkel als voorzitter door aan Leo Verbeke. © Geert De Rycke

Laatste Septemberkermis voor Luc Dierick als voorzitter Feestcommissie

GrembergenDe Septemberkermis in Grembergen brengt dit jaar ook verandering mee binnen de organiserende Feestcomissie. Luc Dierick neemt er afscheid als voorzitter. Hij geeft de fakkel door aan Leo Verbeke.

 1. Bestuurder zonder rijbewijs crasht na achtervolging tegen anoniem voertuig: twee agenten gewond naar ziekenhuis
  Sint-Gillis-bij-Dendermonde

  Bestuurder zonder rijbewijs crasht na achtervol­ging tegen anoniem voertuig: twee agenten gewond naar ziekenhuis

  Een bestuurder zonder rijbewijs is donderdagavond in Sint-Gillis-Dendermonde frontaal gecrasht tegen een anoniem politievoertuig na een achtervolging. De achtervolging begon op het Hoogveld in Dendermonde. De bestuurder is geen onbekende voor de politie en werd opgepakt. Twee agenten raakten bij de crash gewond en moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?