Paul De Visscher is tachtig jaar geworden.
Volledig scherm
Paul De Visscher is tachtig jaar geworden. © RV

Kunstsmid Paul De Visscher overleden: “Cultuurwereld verliest met hem een groot man”

Kunstsmid en kunstenaar Paul De Visscher uit Sint-Gillis-Dendermonde is overleden. De man was tachtig jaar oud. De Dendermondse cultuurwereld treurt om het verlies. “Paul was een echte stielman”, klinkt het. “Hij zal gemist worden.”

2 reacties

 • L S

  2 jaar geleden
  Ik ga je missen. Rust in vrede
 • ives verheyleweghen

  2 jaar geleden
  Ja, Paul was een bijzonder persoon. Heb heb nog weten werken met de vader van Fritz Vertonghen, lang geleden
 1. Chiro Kadee zet kamp stop nadat lid coronabesmetting opliep bij vorig kamp: “Er zijn tranen gevloeid”
  Appels

  Chiro Kadee zet kamp stop nadat lid coronabe­smet­ting opliep bij vorig kamp: “Er zijn tranen gevloeid”

  Chiro Kadee uit Appels heeft hun kamp met 70 aanwezigen in Lille vroegtijdig moeten stopzetten nadat één van hun leden positief heeft getest op corona. Het lid liep de besmetting op tijdens een vorig kamp, dit kwam aan het licht na een telefoontje van de ouders. “Het is bijzonder jammer dat we door deze spijtige besmetting ons kamp moeten stopzetten", zegt Arthur Michiels.
 2. Gemeenteraadsvoorzitter wil over partijgrenzen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”
  Dendermonde

  Gemeente­raads­voor­zit­ter wil over partijgren­zen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”

  Gemeenteraadsvoorzitter Dieter Mannaert zal bij de eerste gemeenteraad in september pleiten voor een oplossing voor de geuroverlast van Empro op het Hoogveld in Dendermonde. Al jaren zorgt de fabriek voor een enorme hinder voor de bewoners in Baasrode en Sint-Gillis-bij-Dendermonde. “Ik wijs geen enkele politicus met de vinger. Ik vind dat we met alle gemeenteraadsleden op een lijn moeten gaan staan om de stank te laten stoppen”, zegt Mannaert.