De flitspaal staat terug in de voortuin van Kris. De man zorgde voor extra verstevigingen zodat het voor vandalen moeilijker wordt om hem te stelen.
Volledig scherm
De flitspaal staat terug in de voortuin van Kris. De man zorgde voor extra verstevigingen zodat het voor vandalen moeilijker wordt om hem te stelen. © RV

Kris (57) plaatst gestolen flitspaal terug met extra beveiliging tegen vandalen: “Hoop dat ze hem nu laten staan”

GrembergenKris Heirweg (57) uit Grembergen heeft dan toch besloten om zijn flitspaal terug in zijn voortuin te plaatsen. De flitspaal werd vorig jaar in oktober gestolen door vandalen nadat hij eerder ook al eens vernield werd. In december dook de flitspaal plots terug op in een beek. “Ik was eerst niet zeker of ik hem nog terug wilde plaatsen, maar ik hoop op deze manier toch terug wat de snelheid in de straat af te remmen”, klinkt het. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Yuna (10) heeft rol in musical Daens te pakken: “Om auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op in mijn kamer”
  PREMIUM
  Baasrode

  Yuna (10) heeft rol in musical Daens te pakken: “Om auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op in mijn kamer”

  Thuis kan ze het niet laten om voortdurend toneeltjes op te voeren, maar nu wacht Yuna De Vroe (10) uit Baasrode ook een plek op het grote podium. Het meisje heeft een rol te pakken in de grote Studio 100-productie: de musical Daens. “Om de auditie voor te bereiden, sloot ik me vier dagen op mijn kamer op”, zegt Yuna, vastberaden om het ook later te maken in de theaterwereld.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel