Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Kraan zorgt voor verkeersverbod in Dijkstraat

DendermondeDe Dijkstraat in hartje Dendermonde zal een dag lang afgesloten zijn voor het verkeer.

 1. Ros Beiaardstad krijg hulp van profploeg om handelskern nieuw leven in blazen: “Middenstand Oude Vest zoveel mogelijk helpen”
  Dendermonde

  Ros Beiaard­stad krijg hulp van profploeg om handels­kern nieuw leven in blazen: “Midden­stand Oude Vest zoveel mogelijk helpen”

  Dendermonde krijgt hulp van experten via de Vlaamse overheid om de handelskern nieuw leven in te blazen. De Ros Beiaardstad is één van de tachtig gemeenten die geselecteerd zijn door Vlaams minister van Economie Hilde Crevits voor dit project. De stad wil de hulp van de ‘profploeg’ inzetten voor de middenstand op de Oude Vest in het kernwinkelhart.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.