Onder andere B&B Dendernachten in hartje Dendermonde kreeg de oplichter op bezoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere B&B Dendernachten in hartje Dendermonde kreeg de oplichter op bezoek. © Geert De Rycke

Koppeltje schuimt tal van B&B’s af, maar betaalt rekeningen niet: “Dader wint vertrouwen door zich voor te doen als lid van N-VA”

Dendermonde/Sint-Niklaas/Hamme/Zele/Temse/LokerenAlsof B&B’s het in deze coronacrisis nog niet moeilijk genoeg hebben, kregen een pak ervan in de ruime regio rond Dendermonde en in het Waasland af te rekenen met oplichting. De voorbije weken en maanden kregen ze stuk voor stuk een homokoppel over de vloer. “De grote sier uithangen en nachten bijboeken dat wel, maar de rekeningen betalen gebeurde niet”, vertellen uitbaters. Pittig detail: de dader won vertrouwen door te vertellen dat hij lid is van N-VA Sint-Niklaas. Daar zijn ze hem echter al sinds vorig jaar liever kwijt dan rijk. Wegens oplichting...

 1. Beklaagde die onder invloed geparkeerd voertuig en gevel ramt krijgt zware geldboete en rijverbod
  Buggenhout

  Beklaagde die onder invloed geparkeerd voertuig en gevel ramt krijgt zware geldboete en rijverbod

  Kris V.M. uit Buggenhout moest zich vanochtend verantwoorden voor de politierechter in Dendermonde na een zwaar ongeval op 23 oktober 2018. Hij reed er toen een geparkeerd voertuig aan en kwam daarna tegen een gevel terecht van een woning. De man was dronken en had maar liefst 2,26 promille in zijn bloed. Hij kwam van een café toen. “Ik drink normaal altijd alcoholvrij bier, maar in het café gaven ze me die avond gewoon bier", verklaarde V.M.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona