Het ongeval zorgde voor de nodige hinder.
Volledig scherm
Het ongeval zorgde voor de nodige hinder. © RV

Kop-staartbotsing in spitsuur veroorzaakt verkeerschaos

DendermondeOp de Gentsesteenweg in Dendermonde gebeurde dinsdagavond tijdens de avondspits een kleine kop-staartbotsing tussen een betonmixer en een personenwagen. Gewonden vielen er niet, maar enkele kindjes in de wagen waren wel in shock. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Hockeyspelers vormen spelersketting tussen sportterreinen als ludiek actie: “Oplossing voor realisatie eigen veld ligt letterlijk binnen handbereik”
  PREMIUM
  Dendermonde/Grembergen

  Hockeyspe­lers vormen spelersket­ting tussen sportter­rei­nen als ludiek actie: “Oplossing voor realisatie eigen veld ligt letterlijk binnen handbereik”

  De spelers van Hockeyclub D-MON Hockey van Dendermonde voerden zondagmiddag een ludieke protestactie. De sportclub wil aan de Oud Kerkhofstraat een eigen, nieuw hockeyveld aanleggen tegen september, maar ziet op tegen vertraging door een juridisch geschil tussen stadsbestuur en voetbalclub KAVD. “Nochtans ligt een oplossing letterlijk binnen handbereik door een wissel van twee sportvelden”, klinkt het. Om dat aan te tonen vormden spelers een mensenketting tussen de twee terreinen.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.