Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Kleuters Atheneum worden ‘beestige sporters’

De basisschool Atheneum van Dendermonde leek woensdag voor de kleuters meer een dierentuin dan een school. Leerkrachten hadden een kleutersportdag in elkaar gebokst die helemaal in het teken stond van de dierenwereld.

 1. 
Jef strikte grote namen als Het Anker en Boon om bier mee te brouwen: “Samen onze rijke Belgische biercultuur promoten”
  Emelgem

  Jef strikte grote namen als Het Anker en Boon om bier mee te brouwen: “Samen onze rijke Belgische biercul­tuur promoten”

  Jef Pirens van brouwerij d’Oude Maalderij is er in geslaagd enkele grote spelers uit de bierwereld samen te laten werken voor zijn nieuwste project ‘Brewmance: Mash of the Classics’. Brouwerijen als Boon, Het Anker en Het Nest ontwikkelden met hem een uniek recept en komen bij hem ook dat bier brouwen. “Ons doel? Klassiekers op artisanale wijze benaderen om daarmee de gemiddelde bierliefhebber te verwennen”
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.