Een paar jaar geleden organiseerde KAVD nog een voetbalkamp voor haar jeugdspelers met trainers van Schalke O4 . De werking moet nu een nieuwe boost krijgen.
Volledig scherm
Een paar jaar geleden organiseerde KAVD nog een voetbalkamp voor haar jeugdspelers met trainers van Schalke O4 . De werking moet nu een nieuwe boost krijgen. © Copyright : Geert De Rycke

KAVD wil doorstart maken met jeugdvoetbal: FunDag moet nieuwe jonge spelertjes lokken

Vorige zomer zette voetbalclub KAVD van Dendermonde haar jeugdwerking nog stop, maar nu wil de club een doorstart maken met haar jeugdvoetbal. Een eerste FunDag voor Jeugd zaterdag moet de jeugdwerking een boost geven en weer jonge spelertjes naar de Dendermondse club, die in eerste provinciale speelt en een lange Dendermondse geschiedenis heeft, lokken.

0 reacties

 1. Autodieven na amper maand geïdentificeerd, maar nog niet allemaal gevat: “Ze zouden nooit meer mogen vrijkomen”
  PREMIUM
  Kuurne/Brugge/Dendermonde/Tielt

  Autodieven na amper maand geïdentifi­ceerd, maar nog niet allemaal gevat: “Ze zouden nooit meer mogen vrijkomen”

  Amper een maand nadat in de zomer van 2020 in garages in Brugge, Dendermonde en Kuurne vier exclusieve Mercedessen gestolen werden, kon het gerecht de drie Poolse daders identificeren. Ze stonden maandag voor de rechter in Kortrijk terecht, al zijn ze nog niet allemaal gevat. Eén van hen is op de vlucht voor het gerecht in Nederland. “Mijn auto’s zag ik jammer genoeg niet meer terug”, aldus autohandelaar Arne Van Renterghem (25) van Arvaro Automotive in Kuurne.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren