V.l.n.r.: Schepen Lien Verwaeren, Carolien Van Hecke en Aurelie Daems.
Volledig scherm
V.l.n.r.: Schepen Lien Verwaeren, Carolien Van Hecke en Aurelie Daems. © Copyright : Geert De Rycke

Jonge kunstenaars kraken Krijgshospitaal

DENDERMONDEHedendaagse kunst in combinatie met een historisch gebouw. Dat is het opzet van het project Kunstkrakers, waar de jeugd- en cultuurdienst van Dendermonde voor samenwerken. Een groep jonge kunstenaars bouwt in het vroegere Krijgshospitaal een eigen tentoonstelling uit, waarvoor ze carte blanche kregen.

  1. Amber De Tant (VC Oudegem): “we willen zo graag beginnen, want we staan aan de start van een boeiende competitie in de Liga A bij de vrouwen”

    Amber De Tant (VC Oudegem): “we willen zo graag beginnen, want we staan aan de start van een boeiende competitie in de Liga A bij de vrouwen”

    De eerste speeldag van de volleybalcompetitie bij de vrouwen is al vier maal uitgesteld door coronaperikelen. De Belgische volleyballiga is terecht voorzichtig. Maar wanneer het bijna acht maanden geleden is dat de speelsters uit de Liga A nog een officiële match mochten afwerken, dan is het begrijpelijk dat iedereen er zo snel mogelijk aan wil beginnen. “Het heeft lang genoeg geduurd”, bevestigt Amber De Tant, de nieuwe libero van VC Oudegem.