Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Joke maakt droom waar en start bloemenwinkeltje in haar garage: “Het was nu of nooit”

AppelsDendermonde heeft er een bloemenwinkel bij. Dat is te danken aan Joke Slachmuylders (34) uit Appels. In de garage van haar woning aan de Bevrijdingslaan opende ze zopas haar eigen zaak. Daarmee brengt ze een droom die al lang leefde eindelijk in vervulling.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Kamperen voor een fles Duvel Distilled: “Eerste klanten stonden hier al om middernacht voor de deur”
  PREMIUM
  Beveren/Lokeren/Dendermonde

  Kamperen voor een fles Duvel Distilled: “Eerste klanten stonden hier al om midder­nacht voor de deur”

  Lange wachtrijen vandaag voor de deuren van de filialen van Drankgigant in Beveren, Lokeren en Dendermonde. De reden? De verkoop van een beperkt aantal flessen Duvel Distilled. In het feestjaar van de brouwerij werd deze in een bijzondere fles én in een beperkte oplage van slechts 8.000 flessen gebotteld. En daar hadden de echte fans een nachtje kamperen voor over.