Agenten troffen Jim Cooreman in zijn woning onder invloed van verdovende middelen aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten troffen Jim Cooreman in zijn woning onder invloed van verdovende middelen aan. © Facebook

Jim belde zelf hulpdiensten, om dan te sterven in cel

In een politiecel in Dendermonde is een 36-jarige man overleden. Dat gebeurde vrijdagavond, maar het nieuws raakte nu pas bekend en wordt bevestigd door het Oost-Vlaamse parket. Dat voert samen met het Comité P een onderzoek naar het voorval. Voorlopig wijst alles op een tragische samenloop van omstandigheden. Van politiegeweld lijkt geen sprake te zijn.

6 reacties

 • jos hurkmans

  3 jaar geleden
  Is puur schuldig verzuim van de politie Maar er zal niks aan te doen zijn zeker want politie zijn marionetten voor politieke en gerecht Dus einduitslag is al bekend in dit spijtige verhaal
 • jan boden

  3 jaar geleden
  Dat is bij de politie de oplossing voor alles, gewoon in de cel, dan hebben we van het probleem tenminste geen last meer. De betrokken agenten zouden per direct uit hun ambt moeten worden gezet wegens geen bijstand verlenen aan een persoon in stervensnood.
 • Guy Dupont

  3 jaar geleden
  Jammer voor zijn familie. Alhoewel ik dit verhaal zeer ongeloofwaardig vind. Bellen met zijn gsm vanuit een politiecel....? Normaal nemen ze die toch af?, net zoals broekriem en schoenen.
 • tom philips

  3 jaar geleden
  Geen politiegeweld. Maar schuldig verzuim? Moeten mensen in nood niet meteen geholpen worden? Rust in vrede Jim.
 • Bert Van den bossche

  3 jaar geleden
  Van geweld geen sprake idd. Nalatigheid ten top!! Die gast moest naar een paaz afdeling in een ziekenhuis. Denk dat dit standaard moet ipv, de cel in omdat ie onder verdovende middelen zit. Die jongen heeft begot zelf de hulpdiensten verwittigd, dat die je onder invloed enkel als je voor je leven vreest. En ja, eigen schuld. Maar zeer nalatig van alle betrokken hulpdiensten.