Jeugdkoor Jeko.
Volledig scherm
Jeugdkoor Jeko. © RV

Jeugdkoor Jeko zingt boodschap van hoop de wereld in: “Voor iedereen die ernaar snakt om zijn dromen weer na te jagen”

Appels/DendermondeDe jonge zangers en zangeressen van Jeugdkoor Jeko van Appels sturen al zingend een boodschap de wereld in. Dat doen ze op de tonen van ‘A Million Dreams’. “Want wat ze ons nooit kunnen afnemen is dromen”, klink het.

 1. Trio van vrouwelijke creatieve ondernemers lanceert DIY-troostpakket ‘Ik omhels je’ voor Ferm
  Mere/Lede/Herdersem

  Trio van vrouwelij­ke creatieve onderne­mers lanceert DIY-troostpak­ket ‘Ik omhels je’ voor Ferm

  Zussen Dominique en Nathalie De Bondt uit Lede en Mere van Magnifique bedachten en verdelen samen met Inge Lambrecht van de webshop Troossst uit Herdersem een uniek troostpakket. “Een alternatief voor de rare manier waarop mensen tegenwoordig afscheid moeten nemen.” Vrouwenvereniging Ferm integreerde het werk van de drie creatieve dames in een nieuwe nationale ‘PlanTroost’-campagne.
 2. Zaakvoerder Veta bouwt eigenhandig volledige showroom voor badkamers: “Jaar lang helemaal in uitgeleefd”
  PREMIUM
  Appels/Dendermonde

  Zaakvoer­der Veta bouwt eigenhan­dig volledige showroom voor badkamers: “Jaar lang helemaal in uitgeleefd”

  Voortaan zijn er bij Veta Interieur, aan de Bevrijdingslaan in Appels, naast keukens ook badkamers te bezichtigen. Wat de markt te bieden heeft, staat er opgesteld. En daar heeft zaakvoerder Johan Vergauwen zelf voor gezorgd. Een jaar lang stak hij eigenhandig de handen uit de mouwen. “Wat de combinatie van een lockdown met een man met een plan kan teweeg brengen”, lacht hij.
 3. Turntalent Merel (11) poseert voor fotoshoot... en dan pikt Vogue je plots op: “Trots dat dit over de hele wereld wordt verspreid”
  Dendermonde

  Turntalent Merel (11) poseert voor fotoshoot... en dan pikt Vogue je plots op: “Trots dat dit over de hele wereld wordt verspreid”

  Het gerenommeerde mode- en lifestyleblad Vogue halen, is niet voor iedereen weggelegd. Maar Merel Blanckaert (11) uit Sint-Gillis-Dendermonde is het wél gelukt. Het meisje, bezeten van turnen, poseerde voor de lens van topfotograaf Thierry Vermeire, die de beelden inzond. “Nooit gedacht dat de foto het tijdschrift zou halen”, glundert Merel.
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft