Jens Van Goethem is op zoek naar de 'Meest Pestvrije School' van Vlaanderen.
Volledig scherm
Jens Van Goethem is op zoek naar de 'Meest Pestvrije School' van Vlaanderen. © Marc Goossens

Jens beloont school zonder pesters

DENDERMONDEJens Van Goethem (21) uit Dendermonde gaat op zoek naar de 'Meest Pestvrije School' van Vlaanderen. De twintiger, die tijdens zijn schooltijd zwaar gepest werd, wil het thema extra onder de aandacht brengen. "Pesten kan veel schade toebrengen, maar je kan het ook overleven", weet Jens.

 1. Belastingdienst haalt bijna 50.000 euro aan achterstallige betalingen op tijdens derde grote controle aan industrieterrein
  Dendermonde

  Belasting­dienst haalt bijna 50.000 euro aan achterstal­li­ge betalingen op tijdens derde grote controle aan industrie­ter­rein

  De lokale politie van Dendermonde heeft samen met Hamme/Waasmunster en verschillende Vlaamse en federale controlediensten een derde grote controle gehouden op het Hoogveld in Dendermonde. Hierbij werd er bijna 50.000 euro aan achterstallige belastingen opgehaald door de Vlaamse Belastingdienst. Er werden ook heel wat andere inbreuken vastgesteld.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.