Jelle Veyt is samen met Koen De Gezelle en Gijs Vanden Bogaerde de roeireis over de Atlantische Oceaan gestart.
Volledig scherm
Jelle Veyt is samen met Koen De Gezelle en Gijs Vanden Bogaerde de roeireis over de Atlantische Oceaan gestart. © RV

Jelle Veyt met whaleboat vertrokken voor tocht over Atlantische Oceaan naar Miami: “Volledig overgeleverd aan de elementen van de oceaan”

DendermondeJelle Veyt uit Dendermonde, de avonturier die in elk continent de hoogste berg wil beklimmen, is vertrokken voor zijn volgende uitdaging. Samen met Koen De Gezelle, Gijs Vanden Bogaerde roeit hij met een speciale roeiboot vanuit Portugal de Atlantische Oceaan over naar Miami. Later wil hij in Amerika de Mount Denali van 6.190 meter hoog beklimmen.

 1. “Een seksueel roofdier”: 18 jaar cel voor man die zijn bruid tijdens huwelijksreis in Bali van klif duwt om haar te doden
  PREMIUM
  Zele/Dendermonde

  “Een seksueel roofdier”: 18 jaar cel voor man die zijn bruid tijdens huwelijks­reis in Bali van klif duwt om haar te doden

  “Heel goed gepland en met de intentie om te doden”, zegt de Dendermondse rechter over de huwelijksreis van Kris P. (49) uit Zele. De man duwde in Bali zijn kersverse bruid van een klif. Als bij wonder overleefde ze haar val in de woeste oceaan. P. blijkt bovendien nog meer vrouwen te hebben misbruikt en vernederd. De man is nu tot 18 jaar cel veroordeeld. Wat de vrouw en haar minderjarige dochter meemaakten, tart alle verbeelding.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt