Jean Van Spittael en Nathalie Joos zijn trots op hun nieuwe zaak.
Volledig scherm
Jean Van Spittael en Nathalie Joos zijn trots op hun nieuwe zaak. © Geert De Rycke

Jean en Nathalie bouwen living om tot pop-up ‘Rock en Tattoo Shop’

Hij zet tatoeages, zij doet in rock- en popmerchandising en nu starten ze samen een pop-upstore. Jean Van Spittael en Nathalie Joos uit de Vrijstraat in Appels bouwden hiervoor de living van hun woning om. Het resultaat is een gezellig winkeltje met kledij, juwelen en decoratie, in combinatie met een tattoo studio.

2 reacties

 • Kurt de Gruyter

  2 jaar geleden
  Mijne oude school kameraad se , ik wist 30 jaar geleden al dat jij met je teken talent het ver ging schoppen en jean, geloof mij dit is nog maar het begin , van heinde en ver gaan ze nog afreizen om een tattoo van u op hun lichaam te hebbe , proficiat dat je van je hobby je job hebt kunnen maken het is er weinig geven maar jij doet het toch maar even !
 • Pelgrims Maggy Marina

  2 jaar geleden
  2 tattoos gedaan door de Jean... superblij ermee..
 1. Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsroutes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsrou­tes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermon­de

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer vlinders, ijsvogels, het Ros Beiaard en zelfs Urbanus staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in het Waasland en Dendermonde. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.