Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jazzmuzikanten lokken u de dansvloer op tijdens lindyhopavond

0 reacties

 1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 1. Vierde zware brand in drie jaar tijd veroorzaakt ongerustheid bij VPK: “Ik begrijp de zorgen, maar het risico is zeker niet te groot”
  PREMIUM
  Oudegem

  Vierde zware brand in drie jaar tijd veroor­zaakt ongerust­heid bij VPK: “Ik begrijp de zorgen, maar het risico is zeker niet te groot”

  Voor de vierde keer op drie jaar tijd is er een zware brand gaande bij VPK in Oudegem. De brandweer is er al sinds maandag 16.30 uur in de weer en zal waarschijnlijk nog tot woensdagochtend moeten nablussen. Omdat het de vierde brand is in enkele jaren tijd is er toch wat ongerustheid in de buurt, maar burgemeester Piet Buyse deelt deze ongerustheid niet.