Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Ismail Y. blijft aangehouden na moord op vrouw en zoontje: “Beseft dat hij veel leed heeft aangericht”

Sint-Gillis-DendermondeIsmail Y. (33) blijft aangehouden voor de moord op zijn zwangere vrouw en zijn zoontje van vijf in Sint-Gillis-Dendermonde afgelopen weekend. Dat heeft de raadkamer in Dendermonde deze ochtend beslist in een korte zitting. “Mijn cliënt heeft intussen zijn grote spijt uitgedrukt over de feiten", aldus zijn advocaat Ercan Tok.

 1. Stad werkt uniform beleid voor haar zevenhonderd vrijwilligers uit: “Ze zijn immers allemaal van goudwaarde”
  Dendermonde

  Stad werkt uniform beleid voor haar zevenhon­derd vrijwilli­gers uit: “Ze zijn immers allemaal van goudwaarde”

  Het stadsbestuur van Dendermonde heeft een nieuw vrijwilligersbeleid uitgewerkt. Afhankelijk van de vrijwilligerstaak is een aangepaste waardering voorzien. “Want zonder hen zou onze stad niet draaien”, zeggen schepenen Tomas Roggeman (N-VA) en Leen Dierick (CD&V). Er komt ook een platform waar vrijwilligers zich kunnen aanbieden en vacatures voor vrijwilligerswerk vinden.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).