Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Inzamelactie tegen menstruatiearmoede groot succes: twintig dozen vol materiaal voor vier vzw’s

Dendermonde/LebbekeAan het Huis van het Kind De Kroon in Dendermonde schonken vrijwilligers zaterdagvoormiddag dozen vol menstruatieproducten aan vier lokale vzw’s. Daarmee binden ze de strijd aan tegen menstruatiearmoede.

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Verdachte toont tijdens reconstructie hoe hij Nadine om het leven bracht in appartement: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”
  Lebbeke

  Verdachte toont tijdens reconstruc­tie hoe hij Nadine om het leven bracht in apparte­ment: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”

  In de Rossevaalstraat in Lebbeke is donderdagmorgen een reconstructie gehouden van de moord op Nadine W. De vrouw werd vorig jaar in haar appartement om het leven gebracht door haar partner Youssef V.B. Maandenlang bleef hij ontkennen, maar enkele maanden geleden zou hij toch toegegeven hebben. “Na een nieuwe ruzie is het fout afgelopen in het appartement", zegt zijn advocaat Anthony Mallego.