Alleen de moeder was aanwezig bij het voorlezen van het vonnis.
Volledig scherm
PREMIUM
Alleen de moeder was aanwezig bij het voorlezen van het vonnis. © Geert De Rycke

Internering voor moeder die zesjarig dochtertje als seksspeeltje liet dienen, minnaar acht jaar cel: “Zij zijn perverse, seksuele roofdieren”

Aalst/Overijse“Blijkbaar zijn hun seksuele verlangens belangrijker dan het welzijn van een wel erg jong kind.” De Dendermondse rechter was dinsdag duidelijk in zijn vonnis over de “weerzinwekkende zedenfeiten” op een zesjarig meisje. De moeder van het meisje, een 31-jarige vrouw uit Aalst met een mentale handicap, wordt geïnterneerd. Haar 45-jarige minnaar, een werfleider uit Overijse, moet acht jaar in de cel.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Gouverneur verwerpt klacht voetbalclub KAVD tegen beslissing schepencollege tot sporthal op A-terrein: “Geen sprake van onzorgvuldig bestuur”
  Dendermonde/Grembergen

  Gouverneur verwerpt klacht voetbal­club KAVD tegen beslissing schepencol­le­ge tot sporthal op A-ter­rein: “Geen sprake van onzorgvul­dig bestuur”

  “Er is geen sprake van onzorgvuldig bestuur”. Dat oordeelt de gouverneur over de klacht die voetbalclub KAVD Dendermonde indiende tegen het schepencollege en het Autonoom Gemeentebedrijf. De club verzet zich met alle mogelijke middelen tegen de plannen van het stadsbestuur om op het A-terrein van de club, aan het Grootzand in Grembergen, een nieuwe sporthal te bouwen.