Het ongeval gebeurde ter hoogte van Houtland op de Eegene.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde ter hoogte van Houtland op de Eegene. © Koen Baten

Inhaalmanoeuvre loopt dramatisch af in Schoonaarde: jonge bestuurder (18) overleden

Op de Eegene in Schoonaarde, deelgemeente van Dendermonde, is bij een zwaar verkeersongeval tussen twee voertuigen een dodelijk slachtoffer gevallen. Het ongeval gebeurde kort voor 18 uur. Het gaat om een aanrijding tussen een Mercedes en een Volkswagen. Een 18-jarige jongeman, de bestuurder van de Golf, is hierbij overleden. “De bestuurder wou een zwarte Chevrolet inhalen, maar merkte de tegenligger niet op", zegt een getuige. 

42 reacties

 • Ludo Geerts

  4 jaar geleden
  Eén woord: DRAMA. Zou niet mogen gebeuren. Jammer genoeg bijna dagelijkse realiteit. Maar als het met je eigen dierbaren voorvalt stopt de wereld met draaien. Veel sterkte en moed aan de ouders en familie. Mogen jullie er samen door geraken.
 • Mieke Lavens

  4 jaar geleden
  Elke chauffeur maakt wel eens een inschattingsfout, enorm opgelucht dat het goed is afgelopen en na een tijdje denk je er niet meer aan. Als je dit dan leest komen de herinneringen wel terug en als we allemaal eerlijk zijn hebben we wel meer eens gigantisch veel geluk gehad. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe!
 • Anneke Braem

  4 jaar geleden
  Sterkte. Denk dat hier het gemis is van rijervaring aan de oorzaak ligt
 • Johan Van loocke

  4 jaar geleden
  Deelneming aan de familie . Het hoeft niet altijd een inschattingsfout te zijn. Ook al dikwijls meegemaakt dat iemand heel traag rijd en op het moment dat je voorbij steekt geeft hij gas bij. Dus niet te rap oordelen .
 • Karine Macharis

  4 jaar geleden
  Veel sterkte aan familie en vrienden.