Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

IN BEELD. Leerlingen eerste graad ORC sluiten eerste maand school af met teambuilding

DendermondeDe eerst maand van het nieuwe schooljaar zit er al op. Voor de leerlingen van de eerste graad hing daar een teambuilding aan vast. Terwijl de eerstejaars daarvoor naar de Ardennen trokken, beleefden de tweedejaars ROMEROck.

  1. Dries Koekelkoren wordt de nieuwe voorzitter beachvolleybal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcircuit”
    Volleybal

    Dries Koekelko­ren wordt de nieuwe voorzitter beachvol­ley­bal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcir­cuit”

    Omdat Johan Van Riet de functie van financieel beheerder overnam van Luc Declercq, kwam bij Volley Vlaanderen een vacature vrij voor een persoon die de algemene leiding en coördinatie van het beachvolleybal in ons land op zich zou te nemen. Dries Koekelkoren - samen met Tom van Walle jarenlang actief in het internationale beachcircuit - zette zich vorig jaar reeds intensief in als beachcoördinator. De ex-topsporter uit Vilvoorde, tevens assistent-coach bij VC Oudegem, werd omwille van zijn kennis en deskundigheid verkozen.