Circus- en straattheater lokten een massa volk, onder andere op het Sint-Alexiusbegijnhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Circus- en straattheater lokten een massa volk, onder andere op het Sint-Alexiusbegijnhof. © Geert De Rycke

IN BEELD. Boulevart brengt vertier voor massa volk

DendermondeHet circus- en straattheaterfestival Boulevart in Dendermonde is zondag een schot in de roos geworden. Na een coronapauze was het gebeuren weer helemaal als vanouds terug en dat lokte een massa volk naar het stadscentrum. Wij brengen een bruisende namiddag in beeld.

 1. Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrijden meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrij­den meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche was vorige week tijdens de ontmoeting tegen Asterix Avo één van de uitblinkers bij VC Oudegem. Met haar sterke servicereeks speelde ze tijdens de tweede set de landskampioenen op een hoopje. Die knappe prestatie leverde uiteindelijk maar een puntje op. De aanvalster van de Dendermondse club wil zaterdag met haar team opnieuw de volle buit pakken tegen Hermes Oostende.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?