De 11-jarige Milan schittert nu in de musical 'The Little Mermaid'. In 2012 was hij ook al te zien in 'Belgium's Got Talent' op VTM als Urbanus-look-alike (inzet).
Volledig scherm
De 11-jarige Milan schittert nu in de musical 'The Little Mermaid'. In 2012 was hij ook al te zien in 'Belgium's Got Talent' op VTM als Urbanus-look-alike (inzet). © Geert De Rycke

"Ik droom van rol in 'Thuis'of 'Familie'"

BAASRODEAmper elf is hij, maar Milan De Raes heeft wel een hoofdrol beet in de nieuwe musical 'The Little Mermaid'. Hij speelt er Botje, midden een indrukwekkende cast acteurs. "Op een podium voel ik me thuis. Acteren is mijn leven", zegt hij.

  1. Amber De Tant (VC Oudegem) snakt naar competitiestart: “Topsporters willen spelen”

    Amber De Tant (VC Oudegem) snakt naar competitie­start: “Topspor­ters willen spelen”

    De eerste speeldag van de volleybalcompetitie in de vrouwen Liga A-reeks is al viermaal uitgesteld door coronaperikelen. De Belgische volleyballiga is terecht voorzichtig. Maar als het bijna acht maanden geleden is dat je nog een officiële match mocht afwerken, dan is het begrijpelijk dat iedereen in de Liga A er zo snel mogelijk aan wil beginnen. “Het heeft lang genoeg geduurd”, bevestigt Amber De Tant, de nieuwe libero van VC Oudegem.