In de rechtbank ontkende Kris P. alle aantijgingen. De vrouwen vroegen volgens hem zélf om die ruwe seks, en hij stemde alleen maar in “om hen te plezieren”. Hij beweert ook dat zijn bruid hém probeerde te vermoorden, en niet andersom.
Volledig scherm
PREMIUM
In de rechtbank ontkende Kris P. alle aantijgingen. De vrouwen vroegen volgens hem zélf om die ruwe seks, en hij stemde alleen maar in “om hen te plezieren”. Hij beweert ook dat zijn bruid hém probeerde te vermoorden, en niet andersom. © Geert De Rycke

Huwelijksreis mondt uit in horrorfilm: “Hij keek me recht in de ogen, en duwde me dan van de rotsen”

Hij leek de prins op het witte paard, maar bleek de duivel in hoogsteigen persoon. Een 49-jarige oud-brandweerman uit Zele is gisteren veroordeeld tot achttien jaar cel omdat hij zijn kersverse bruid van een klif gooide, nota bene tijdens hun huwelijksreis. En zij bleek niet zijn enige slachtoffer te zijn: ook twee andere vrouwen getuigden over hoe hij hen mishandelde en bedreigde. Een reconstructie van de feiten.

  1. Vzw Stoomtrein start jeugdwerking op: Jongeren restaureren historische locomotief uit 1961
    PREMIUM
    Baasrode/Dendermonde/Puurs

    Vzw Stoomtrein start jeugdwer­king op: Jongeren restaure­ren histori­sche locomotief uit 1961

    Een historische stoomlocomotief uit 1961 krijgt een nieuw leven. Daar zorgen jongeren van de vzw Stoomtrein Dendermonde-Puurs, met thuisbasis in Baasrode, voor. De vereniging heeft immers een eigen jeugdwerking opgestart. De locomotief zal in de toekomst treinstellen trekken op het spoor tussen Baasrode en Puurs. “Dit is zoveel leuker dan gamen aan de computer”, klinkt het.