Bij D-MON Hockey is al enkele jaren een ledenstop ingevoerd. “Maar de wachtlijsten bij kinderen die ook hockey willen spelen, zijn lang”, klinkt het.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij D-MON Hockey is al enkele jaren een ledenstop ingevoerd. “Maar de wachtlijsten bij kinderen die ook hockey willen spelen, zijn lang”, klinkt het. © RV

Hockeyclub investeert in eerste sportsite voor combi van hockey en frisbee in Vlaanderen: “Veel potentieel aan Oud Kerkhofstraat om mooie toekomst uit te bouwen”

DendermondeDe Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey heeft grootse plannen voor het sportterrein aan de Oude Kerkhofstraat in Grembergen. In samenwerking met de frisbeeclub Dendermonde Ultimate Club zal daar het allereerste gecombineerde hockey-frisbeeterrein van Vlaanderen gerealiseerd worden. “Het moet onze werking zuurstof geven en de toekomst verzekeren”, klinkt het.

 1. Terrasgangers spelen kat en muis met politie na sluitingsuur, maar situatie blijft rustig
  Dendermonde

  Terrasgan­gers spelen kat en muis met politie na sluitings­uur, maar situatie blijft rustig

  Het sluitingsuur in Dendermonde werd door de uitbaters van de horeca goed nageleefd, maar de bezoekers van de terrassen wilden na het sluitingsuur duidelijk nog niet vertrekken op de Grote Markt in Dendermonde. Enkele honderden personen bleven aanwezig. De politie was ter plaatse en maande iedereen aan vriendelijk te vertrekken, maar de meeste jongeren vertrokken nadien naar het Saske iets verderop.
 2. “Dit heeft me meer dan ooit doen beseffen dat horeca in mijn bloed zit”: het kriebelt bij cafébaas Maria Van Keer om de deuren van haar ‘t Vat weer te openen
  PREMIUM
  Denderbelle

  “Dit heeft me meer dan ooit doen beseffen dat horeca in mijn bloed zit”: het kriebelt bij cafébaas Maria Van Keer om de deuren van haar ‘t Vat weer te openen

  Geen jaar voor renovatiewerken, maar nog eens een half jaar langer door de coronacrisis is Afspanning ‘t Vat in Denderbelle gesloten geweest. Dat de deuren zaterdag weer open mogen, zorgt voor kriebels in de buik bij cafébazin Maria Van Keer. “Ik kreeg de tijd om te herbronnen, maar het heeft maar één ding duidelijk gemaakt: ik zou nooit afscheid kunnen nemen van ‘t Vat”, zegt ze.
 1. Vrouw doet alsof ze verdrinkt in zee, maar daar lachen de hulpverleners niet mee aan de kust
  Play

  Vrouw doet alsof ze verdrinkt in zee, maar daar lachen de hulpverle­ners niet mee aan de kust

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten