De feiten speelden zich in deze woning af in het Mevrouw Courtmanspark in Oudegem.
Volledig scherm
PREMIUM
De feiten speelden zich in deze woning af in het Mevrouw Courtmanspark in Oudegem. © Koen Baten

Hield vriendin (58) lichaam van Peter (64) twee dagen lang verborgen nadat ze hem om het leven bracht?: “Hadden al twee dagen niets meer van hem gehoord”

OudegemTwee dagen lang wist M.D.L. (58) uit Oudegem stil te houden dat Peter De Bock (64) om het leven werd gebracht in zijn eigen woning. Het was de familie die uiteindelijk onraad had geroken omdat ze Peter niet meer konden bereiken, en zijn vriendin hen ook niet binnen liet in de woning. De politie viel zaterdagavond binnen en trof daar het lichaam van Peter aan, die duidelijk met geweld om het leven werd gebracht. “Dit heeft hij absoluut niet verdiend”, zegt zijn tante Monique.

 1. Recidivist met 41 veroordelingen krijgt meteen ticket naar de cel, advocaat begrijpt beslissing niet: “kind zat te wachten tot papa hem kwam afhalen van school”

  Recidivist met 41 veroorde­lin­gen krijgt meteen ticket naar de cel, advocaat begrijpt beslissing niet: “kind zat te wachten tot papa hem kwam afhalen van school”

  B.N. uit Mechelen stond woensdagochtend voor de 41ste keer terecht voor een rechtbank in zijn carrière. De 46-jarige man rijgt al sinds de jaren 90 de veroordelingen aan elkaar. Nu kreeg hij drie jaar cel en werd hij meteen aangehouden op zitting, iets waar de advocaat absoluut niet mee gediend was. “Je helpt mijn cliënt, die alleenstaande vader is, hier echt niet verder mee", reageerde hij boos.
  Dendermonde
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
  PREMIUM

  Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

  “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
  Kruibeke