Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Herstel voor wegdek in Scheepswerfstraat

BaasrodeHet wegdek in de Scheepswerfstraat in Baasrode wordt hersteld. Daar zal het verkeer hinder van ondervinden.

 1. Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Knijten houden ook lelijk huis in Ouden Briel: “Vlaamse Waterweg gevraagd om voor oplossing te zorgen”

  Na overlast in Kastel en Schellebelle, blijken nu ook de bewoners van de Ouden Briel in Buggenhout flink last te hebben van knijten. De kleine steekmuggen houden ook daar lelijk huis. In zo’n mate dat het gemeentebestruur de Vlaamse Waterweg aanschrijft. “We vragen een degelijke oplossing voor dit probleem”, zegt schepen van milieu Geert Hermans (CD&V). De insecten wijken uit van het nieuw aangelegde overstromingsgebied in Hamme.
 2. Refa (23) houdt samen met politie vrouw boven water nadat ze in Dender valt: “In een reflex in rivier gesprongen, anders was het misschien anders afgelopen”
  Play
  Dendermonde

  Refa (23) houdt samen met politie vrouw boven water nadat ze in Dender valt: “In een reflex in rivier gesprongen, anders was het misschien anders afgelopen”

  In de Dender in Dendermonde is donderdag rond de middag een vrouw in het water gevallen ter hoogte van de Bogaerdbrug. De hulpdiensten werden meteen verwittigd. Een politiepatrouille vlakbij sprong meteen in het water en kon de vrouw naar een ladder brengen. Een twintiger uit Grembergen zag het incident gebeuren en sprong het water in om te helpen. “Ik kon de vrouw mee boven water houden om ze zo uit de Dender te kunnen halen", vertelt Refa Staljanssens (23).