Leden van heemkring Marcel Bovyn hebben al een eerste postkaart aangebracht.
Volledig scherm
Leden van heemkring Marcel Bovyn hebben al een eerste postkaart aangebracht. © Geert De Rycke

Heemkring doet verleden herleven met uitvergrote postkaarten aan gevels

Sint-Gillis-DendermondeDe heemkundige kring Marcel Bovyn van Sint-Gillis-Dendermonde doet het verleden herleven. Daarvoor plaatsen leden uitvergrote oude postkaarten aan gevels en in straten.

 1. Bezoek uit Ath voor repetitie Ros Beiaard, en minister Dalle maakt kennis met de Heemskinderen
  Dendermonde

  Bezoek uit Ath voor repetitie Ros Beiaard, en minister Dalle maakt kennis met de Heemskinde­ren

  Werd er zaterdag in Aalst nog gelachen met het Dendermondse Ros Beiaard, dan oogstte het zondagvoormiddag alleen maar bewondering tijdens een nieuwe repetitie aan de Hollandse Kazerne. Niet alleen van de honderden Dendermondenaren die kwamen kijken, maar ook van een delegatie uit de Waalse gemeente Ath. En minister van jeugd Benjamin Dalle kwam dan weer kennismaken met de Vier Heemskinderen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.