Andries Geldof wist met een burgerbudget van 8.000 euro een uitleen van meer dan 120 spelletjes uit de grond te stampen.
Volledig scherm
Andries Geldof wist met een burgerbudget van 8.000 euro een uitleen van meer dan 120 spelletjes uit de grond te stampen. © Geert De Rycke

Gezelschapsspel spelen? Voortaan in bibliotheek meer dan 120 spelletjes uit te lenen

DendermondeIn de bibliotheek van Dendermonde is het startschot gegeven voor de uitleen van gezelschapsspelletjes. Meer dan 120 spelletjes zijn er in de aanbieding. Dat is te danken aan Dendermondenaar Andries Geldof die het project met de hulp van het burgerbudget van de stad kon realiseren. “Ideaal om nieuwe spelletjes te ontdekken”, zegt hij.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?